سبد خرید

نمایش خلاصه ای از خرید هایی که شما انجام خواهید داد

سبد خرید خالی می باشد
مبلغ کل
0
تسویه حساب

آموزش جلوگیری از حذف پست ها توسط نویسندگان
ملت وب
ملت وب
تعداد کل دانلود ها : 1062834
تعداد کل مطالب : 1826

آموزش جلوگیری از حذف پست ها توسط نویسندگان

تعداد دانلود:
0
تعداد بازدید:
457
تاریخ:
دسته بندی:

هشتگ ها :

#آموزش وردپرس

به طور پیش فرض، کاربران با نقش کاربر نویسنده می توانند پست های خود را حذف کنند، حتی زمانی که این پست ها قبلا منتشر شده اند. اگر یک وبلاگ چند نویسنده داشته باشد، ممکن است بخواهید نویسنده ها را از حذف کردن پست های خود بخصوص پس از انتشار آن، متوقف کنید. در این مقاله ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه به راحتی نویسندگان را از حذف پست های خود در وردپرس منع کنید.

روش 1: جلوگیری از حذف پست ها با استفاده از پلاگین

این روش آسان تر است و برای همه کاربران توصیه می شود.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که پلاگین Enhanced Capability Manager را نصب و فعال کنید.

پس از فعال سازی، شما باید از صفحه «کاربران» «Capabilities » بازدید کنید . در اینجا می توانید هر نقش کاربری وردپرس را بارگذاری کنید و قابلیت ها و مجوز های آن را تغییر دهید.

شما باید کادر ‘Select Role to View / Edit’ در ستون سمت راست، و سپس «Author» را از منوی کشویی انتخاب کنید. پس از آن  بر روی دکمه "Load" برای بارگذاری توانایی نقش کاربر نویسنده کلیک کنید.

افزونه اکنون توانایی های کاربری نویسنده را بارگذاری می کند. در قسمت قابلیت های حذف، شما باید علامت کادر کنار حذف و حذف گزینه های منتشر شده را بردارید.

پس از آن شما می توانید به پایین صفحه بروید و دکمه ذخیره تغییر را برای ذخیره تنظیمات خود کلیک کنید.

در حال حاضر، کاربران با نقش کاربر نویسنده دیگر قادر به حذف هر پست در سایت وردپرسی شما نخواهند بود.

دادن مجوزها

توانایی های نقش کاربر به صراحت تعریف می شود. این بدان معنی است که هنگامی که یک قابلیت را از یک نقش کاربر حذف می کنید، آن را باز نمی گرداند، مگر اینکه به طور صریح آن را دوباره تعریف کنید. حتی اگر پلاگین را حذف کنید، قابلیت تغییری که ایجاد کرده اید، به طور خودکار باز نخواهد گشت.

اگر میخواهید مجوزهای مربوط به مجوز را برای حذف ارسال کنید، مجبورید فرآیند را تکرار کنید و کادر کنار حذف و حذف گزینه های پست منتشر شده را علامت بزنید.

اگر میخواهید پلاگین را حذف کنید و به قابلیت پیش فرض وردپرس بازگردید، ابتدا باید به ابزار »Manager Capability Manager مراجعه کنید و روی« Reset to Default WPPress  کلیک کنید

روش 2: دستی جلوگیری از حذف پست های نویسنده

این روش نیاز به اضافه کردن کد به فایل های وردپرس شما دارد. 

شما باید کد زیر را به فایل functions.php یا یک افزونه خاص سایت اضافه کنید .

function wpb_change_author_role(){
    global $wp_roles;
    $wp_roles->remove_cap( 'author', 'delete_posts' );
    $wp_roles->remove_cap( 'author', 'delete_published_posts' );
 
}
add_action('init', 'wpb_change_author_role');

این کد نقش کاربر نویسنده را تغییر داده و توانایی آنها را برای حذف پست های خود حذف می کند.

اگر میخواهید مجوزها را مجددا بازگردانید، پس به سادگی حذف کد هیچ تغییری نخواهد کرد. شما باید به صراحت قابلیت های حذف شده را با جایگزین کردن اولین قطعه کد با کد زیر تعریف کنید:

function wpb_change_author_role(){
    global $wp_roles;
    $wp_roles->add_cap( 'author', 'delete_posts' );
    $wp_roles->add_cap( 'author', 'delete_published_posts' );
 
}
add_action('init', 'wpb_change_author_role');

 

امیدواریم این مقاله برای جلوگیری از حذف پست ها توسط نویسندگان وردپرس موثر باشد.

 

محصولات مشابه فروشی
هشتگ ها :

این محصول بدون نظر می باشد شما میتوانید اولین نظر را ثبت کنید

ارسال نظر

آخرین های مشابه مشاهده بیشتر

  • تلفن : 04136383693
  • پیامک : 500020606688
  • آدرس : آذربایجان شرقی، تبریز، شهرک مصلی، خیابان راجی، راجی 4، کوچه بیست هشتم، قطعه 1339، طبقه چهارم

ملت وب در سال 1393 فعالیت خود را در چهار بخش قالب های آماده، طراحی لوگو، طراحی سایت، طراحی بنر آغاز کرده است، که در مدت بسیار کم با تلاش های بی وقفه خود و همکاران توانسته بزرگترین وب سایت ارائه دهنده قالب های با کیفیت در ایران باشد رمز موفقیت شرکت ملت وب پشتیبانی بی دریغ از کاربران خود می باشد ما موقعیت خود را مدیون مشتریان وفادار خود هستیم پس همیشه همراهشان خواهیم بود .

  • logo-samandehi