

در سری آموزشهای فارسی پیاچپی در ملت وب و در جلسه بیست و چهارم، قصد داریم تا بخش چهارم شیءگرایی را به شما آموزش دهیم که در واقع با این جلسه، مبحث شیءگرایی اولیه پایان مییابد. در ادامه باملت وب همراه شوید.
طی سه جلسهی قبل، در مورد شیءگرایی در پیاچپی بحث کردیم و به صورت مرحله به مرحله تا گام ۱۷ پیش رفتیم. در این جلسه مراحل پایانی یادگیری شیءگرایی را خواهیم آموخت.
مرحلهی هجدهم:
ارثبری، استفاده مجدد از کدهای نوشته شده با ساختار OOP
ارثبری یکی از قابلیتهای اساسی در برنامهنویسی شیءگرا محسوب میشود و با استفاده از آن میتوانید از یک کلاس به عنوان ساختار پایه برای کلاسهای دیگر بهره ببرید.
چرا باید اینکار را انجام دهیم؟ زیرا این عمل به شما اجازه میدهد تا به صورت بهینهتری از کدهای نوشته شدهی قبلی خود و نیز کدهای نوشته شده توسط دیگران، برای پیشبرد پروژه بهره ببرید.
فرض کنید که قصد ایجاد یک کلاید جدید به نام employee (کارمند) را دارید. از آنجا که هر کارمند یک شخص نیز است، بنابراین این دو میتوانند پروپرتیها و متدهای مشترکی داشته باشند.
آیا این روش منطقی به نظر میرسد؟
با استفاده از ویژگیهای ارثبری میتوانید کد کمتر و بهینهتری را تولید کنید چراکه فقط موارد اضافه را باید به کلاس جدید اضافه کنید و در واقع میتوان از ویژگیهای یک کلاس دیگر به منظور ساخت کلاس جدید در پیاچپی بهره گرفت. دو عامل زیر از جمله دلایلی تلقی میشوند که باعث شده استفاده از ارثبری در کلاسهای پیاچپی منطقی به نظر برسد.
- شما فقط یک بار باید کد مورد نظرتان را بنویسید.
- کد اولیه و اصلی مجددا استفاده خواهد شد و میتوان از آن در هر تعداد کلاس دیگر، استفاده کرد.
از نظر مفهومی ارثبری شبیه به عملیات Include کردن است که در جلسات قبل به صورت مفصل آن را توضیح داده بودیم.
نگاهی به کد پیاچپی زیر بیاندازید و با دقت آن را بررسی کنید.
// 'extends' is the keyword that enables inheritance class employee extends person { function __construct($employee_name) { $this->set_name($employee_name); } } |
مرحلهی نوزدهم:
استفاده مجدد از کدها با استفاده از ویژگی ارثبری: بخش دوم
از آنجا که کلاس employee بر پایهی کلاس person ایجاد شده است، بنابراین کلاس employee به طور خودکار تمامی متدهای عمومی و محافظتشده و نیز تمامی پروپرتیهای عمومی و محافظتشدهی کلاس person را دارا خواهد بود.
نکتهی اضافه: به عبارت دیگر میتوان گفت که کلاس employee در واقع نوعی دیگر از کلاس person است. به کد نمونهی زیر توجه کنید تا مطلب بیان شده را بهتر درک کنید.
class employee extends person { function __construct($employee_name){ $this->set_name($employee_name); } } |
اما چگونه بدون اینکه متد ()set_name در کلاس employee تعریف شده باشد ما قادر به استفاده از آن خواهیم بود؟
پاسخ: زیرا ما قبلا متد ()set_name را در کلاس person تعریف کرده بودیم و با توجه به ویژگی ارثبری در پیاچپی، کلاس جدید میتواند از متدهای عمومی و محافظتشدهی کلاس پایه استفاده کند.
نکته: کلاس person در اینجا کلاس پایه یا کلاس والد خوانده میشود زیرا کلاس جدیدی که به نام employee ساختیم، به عنوان ساختار پایه از کلاس person بهره گرفته است. سسله مراتب همیشه در پروژههای مختلف پیاچپی یک موضوع مهم است که باید به آن توجه ویژه داشته باشید. این امر به ویژه وقتی که پروژهی شما پیچیدهتر میشود بسیار کارا خواهد بود.
مرحلهی بیستم:
استفادهی مجدد از کدهای نوشته شده: بخش سوم
همانطور که در کد زیر نیز مشاهده میکنید، میتوانیم متد get_name را در کلاس employee فراخوانی کنیم. کد زیر یک مثال بسیار خوب برای فهم بیشتر این مبحث است.
<?phpinclude("class_lib.php"); ?> <?php // Using our PHP objects in our PHP pages. $mojtaba = new person("mojtaba bolhasani"); echo "mojtaba's full name: " . $mojtaba->get_name(); $miaad = new employee("miaad baferasat"); echo "---> " . $miaad->get_name(); ?> |
در مثال بالا روش استفادهی مجدد از کدهای نوشته شده با ساختار OOP را مشاهده میکنید. یعنی شما دیگر نیازی به نوشتن مجدد برخی از متدها نخواهید داشت و میتوانید از متدهای کلاس پایه یا والد، بهره ببرید. این روش باعث میشود تا کد نوشته شدهی شما به اصطلاح ماژولار شده و قابلیت توسعه و پیشرفت دادن آن بیشتر شود. همچنین ساختار کدها منسجمتر شده و نیاز به نوشتن کد کمتری خواهید داشت.
مرحلهی بیستویک:
اووِر راید کردن متدها
برخی مواقع هنگام استفاده از ویژگی ارثبری، ممکن است نیاز به تغییر برخی از توابع کلاس پایه داشته باشید.
به عنوان مثال، اجازه دهید متد ()set_name در کلاس employee را تغییر دهیم به نحوی که این متد در این کلاس نسبت کلاس person تغییر یابد.
در این شرایط شما با تعریف کردن متدی مشابه در کلاس employee، در واقع نسخههایی از متد ()set_name را از کلاس person، اووِر راید کردهاید. به کد زیر توجه کنید:
<?php class person { protected function set_name($new_name) { if ($new_name != "Mojtaba Two Guns") { $this->name = strtoupper($new_name); } } } class employee extends person { protected function set_name($new_name) { if ($new_name == Mojtaba Bolhasani") { $this->name = $new_name; } } } ?> |
توجه داشته باشید که متد ()set_name اکنون و پس از تغییرات بالا در کلاس جدید employee با همین متد در کلاس پایه با همان person تفاوت دارد.
مرحلهی بیستودوم:
اووِر راید کردن متدها: بخش دوم
گاهی ممکن است نیاز داشته باشید تا به نسخهی اصلی متدی در کلاس پایه دسترسی داشته باشید که آن را در کلاس جدید اوور راید کردهاید.
در مثال ما، متد ()set_name در کلاس employee اوور راید شده است. حالا قصد داریم از کد زیر استفاده کنیم:
person::set_name($new_name); |
به منظور دسترسی به نسخهی اصلی متد ()set_name که در کلاس والد (person) وجود دارد، باید از کدی شبیه به زیر استفاده کنیم:
<?php class person { // explicitly adding class properties are optional - but // is good practice var $name; function __construct($persons_name) { $this->name = $persons_name; } public function get_name() { return $this->name; } // protected methods and properties restrict access to // those elements. protected function set_name($new_name) { if ($this->name != "Mojtaba Two Guns") { $this->name = strtoupper($new_name); } } } // 'extends' is the keyword that enables inheritance class employee extends person { protected function set_name($new_name) { if ($new_name == "Stefan Sucks") { $this->name = $new_name; } else if ($new_name == "Johnny Fingers") { person::set_name($new_name); } } function __construct($employee_name) { $this->set_name($employee_name); } } ?> |
نکته: استفاده از سیمبلها (symbol)
:: |
استفاده از :: برای تشخیص نام کلاسی که قصد داریم از متدهای داخلی آن استفاده کنیم به کار میرود. به مثال زیر توجه کنید تا این مبحث را بیشتر توضیح دهیم.
'person::set_name()' |
کد بالا به پیاچپی میگوید که به دنبال متد ()set_name در کلاس person بگردد.
علاوه بر این یک راه میانبر دیگر برای اشاره به کلاس والد کلاس کنونی وجود دارد. این راه میانبر در واقع استفاده از کلمهی کلیدی parent است. به کد نمونهی زیر توجه کنید:
protected function set_name($new_name) { if ($new_name == "Mojtaba bhs") { $this->name = $new_name; } else if ($new_name == "Miaad Bafer") { parent::set_name($new_name); } } |
نتجیهگیری
در این مطلب و سه مطلب قبلی از سری آموزش پیاچپی در ملت وب
به موارد پایهای اساسی برای یادگیری برنامهنویسی شیءگرا در پیاچپی پرداختیم. اما به منظور راحتی بیشتر در این مبحث و اینکه در همین مسیر برنامهنویسی را ادامه دهید باید سعی کنید جزئیات و اطلاعات بیشتری را در مورد ساختار و روش برنامهنویسی شیءگرا فرا بگیرید.
به یاد داشته باشید بهترین راهی که میتواند به شما در یادگیری این روش کمک کند، مثل همیشه نوشتن کد و تمرین است.
به عنوان مثال پیشنهاد میکنیم چند کلاس عمومی برای خود ایجاد کنید. این کلاسها باید شامل متدهایی باشد که فکر میکنید در چند پروژه مختلف مورد استفاده واقع خواهند شد. پس از نوشتن چند نمونه کلاس و یادگیری مراحل توضیح داده شده از جلسه بیستویکم تا بیستوچهارم، مطمئنا کدنویسی به روش OOP برای شما آسانتر و بسیار بهتر خواهد شد.
محصولات مشابه فروشی
-
پوستر لایه باز بیست و هشت صفر
مذهبیطرح لایه باز بست و هشت صفر به صورت کاملا لایه باز و قابل ویرایش تک تک لایه ها. این طرح به مناسبت بیست و هشتم ماه صفر مورد استفاده قرار گرفته است که می توان با کمی تغییر برای انواع مناسبت های مذهبی مرتبط نیز استفاده نمود. درون فایل مورد نظر مجموعه ای از فونت های به روز شده برای طراحی قرار دارد. (فارسی/لاتین) ابعاد : A3 (قابل تغییر به A4 و A5) فرمت فایل : PSD رزولوشن: 300 Dpi (حرفه ای آماده...16,000 21000 -
تراکت لایه باز آموزش تری دی مکس 3d max
تراکتطرح لایه باز تراکت تبلیغاتی آموزش تری دی مکس 3d max با پس زمینه سفید و فیروزه ای طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است. این تراکت تبلیغاتی آموزش 3d max را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید. حجم : 12 مگابایت ابعاد : 14.8 در 21 سانتی متر رزولیشن: 300 پسوند :...16,000 -
پوستر تبلیغاتی لایه باز آموزش فتوشاپ
تراکتطرح لایه باز پوستر تبلیغاتی آموزش فتوشاپ با پس زمینه سفید و صورتی طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است. این پوستر تبلیغاتی آموزش فتوشاپ را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید. حجم : 26 مگابایت ابعاد : 29.7 در 42 سانتی متر پسوند :...16,000 -
تراکت لایه باز آموزش عکاسی و فیلمبرداری
تراکتطرح لایه باز پوستر تبلیغاتی آموزش عکاسی و فیلمبرداری با پس زمینه سفید و صورتی طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است. این پوستر تبلیغاتی آموزش عکاسی و فیلمبرداری را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید. حجم : 20 مگابایت ابعاد : 21 در 29.7 سانتی متر پسوند :...16,000 -
کارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته
کارت ویزیتطرح کارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته با پسوند psd طراحی شده است . در طرحکارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته از تصویر و وکتور با کیفیت و دوربری شده استفاده شده است.
با تغییر در ابعاد این کارت ویزیت می توانید از آن بعنوان بنر مغازه ، تراکت و حتی بیلبورد محیطی استفاده نمایید.
حجم : 5.23 مگابایت
ابعاد : 9 در 6 سانتی متر
پسوند : psd
16,000 24000 -
تراکت لایه باز استخر و آموزش شنا با فرمت psd طرح جدید
بنربیشک حتمای این طرح را در هیچ کجا نخواهید دید! زیباترین تراکت لایه باز استخر و آموزش شنا یک تراکت خاص و متفاوت به استخر و آموزش شنا خود هدیه دهید... طرح تراکت لایه بازاستخر و آموزش شنا کاملا لایه باز بوده و این طرح مناسب برای استخر و آموزش شنا میباشد که از دید خوبی برخوردار است ، این طرح فوق کاملاً لایه باز با فرمت psd و از کدهای رنگی cmyk که مخصوص چاپ هست استفاده شده.این طرح با...19,000 27000 -
دانلود قالب وردپرس آموزش آنلاین Eduma فارسی
قالب وردپرس آموزش آنلاینقالب Eduma که یکی از مطرح ترین و حرفه ای ترین قالب وردپرس آموزش آنلاین با طراحی واکنشگرا میباشد و مناسب برای سایت آموزش های آنلاین ، آموزشگاه ها ،مدارس،مهدکودک،و تدریس خصوصی و … میباشد. امروزه سایت های زیادی از راه فروش آموزش های خود کسب کار عالی راه اندازی کرده اند ! قالب وردپرس آموزش آنلاین Eduma یک قالب بی نظیر برای سایت هایی با موضوع آموزش آنلاین، آموزش، دانشگاه، و … است . دارای 6...119,000 237000 -
دانلود قالب وردپرس آموزش آنلاین Masterstudy فارسی
قالب وردپرس آموزش آنلاینقالب MasterStudy بهترین قالب وردپرس آموزشی برای سازمان های آموزشی، که دوره های خود را به فروش می رسانند و کلاس های محلی را سازماندهی می کنند. قالب آموزش آنلاین Masterstudy به عنوان تم آموزشی وردپرس برای مرکز یادگیری شما طراحی شده است. شما میتوانید دوره های رایگان یا پولی را به اشتراک بگذارید. قالب فروش دوره Masterstudy ساده و بدون دردسر برای ساخت، سفارشی سازی و مدیریت میباشد. پلاگین ویژوال کامپوزر...99,000 209000 -
پکیج 7 قالب وردپرس آموزش آنلاین با تخفیف ویژه
قالب وردپرس آموزش آنلاینامروز در نظر داریم تا بسته شامل7 محصول وردپرس آموزش آنلاین در ملت وب را در یک بسته با تخفیف ویژه در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. قالب های موجود در این بسته با موضوعآموزش آنلاین هستند و با استفاده از این قالب ها شما هر نوع سایت آموزش آنلاین را که در نظر داشته باشید میتوانید بسازید. شما با خرید این بسته به 7 قالب وردپرس ما دسترسی خواهید داشت و میتوانید دانلود و بسته به نیاز در هر زمان...330,000 500000 -
قالب پازلی اینستاگرام بصورت لایه باز PSD به همراه آموزش
قالب پازلی اینستاگرام لایه باز برای ساخت سری عکس های پازلی اینستا شاید شما هم در پروفایل پیج های مختلف مانند پیج های مدلینگ و فروش لوازم مد و یا حتی پیج های شخصی سری عکس های پازلی را در بخش پست های پیج دیده باشید که جلوه خیلی خوبی بخصوص برای پیج های فروشگاهی میدهد . برای ساخت این سری عکس ها ما امروز قالبی را آماده کردیم که شما براحتی میتوانید تصاویر خود را در این قالب قرار داده و قالب به...19,000 25000
آخرین های مشابه مشاهده بیشتر
-
آموزش PHP: جلسه بیست و چهارم: شیءگرایی (بخش پایانی)
آموزش PHPدر سری آموزشهای فارسی پیاچپی در ملت وب و در جلسه بیست و چهارم، قصد داریم تا بخش چهارم شیءگرایی را به شما آموزش دهیم که در واقع با این جلسه، مبحث شیءگرایی اولیه پایان مییابد. در ادامه باملت وب همراه شوید. طی سه جلسهی قبل، در مورد شیءگرایی در پیاچپی بحث کردیم و به صورت مرحله به مرحله تا گام ۱۷ پیش رفتیم. در این جلسه مراحل پایانی یادگیری شیءگرایی را...رایگان -
آموزش PHP: جلسه بیست و سوم: شیءگرایی (بخش سوم)
آموزش PHPدر جلسهی بیست و سوم از سری آموزشهای پیاچپی قصد داریم به ادامهی مبحث شیءگرایی بپردازیم. قبل از مطالعه این بخش بهتر است ابتدا بخش اول و دوم شیءگرایی را مطالعه کنید. در ادامه با ملت وب همراه شوید. در دو جلسهی قبلی ۱۱ مرحله مختلف را گذراندیم تا مبحث شیءگرایی را در پیاچپی به روش عملی یاد بگیریم. در ادامه به سراغ مراحل بعدی...رایگان -
آموزش PHP - جلسه چهارم: آرایه ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی در ملت وب امروز قصد داریم تا به مبحث مهم آرایهها بپردازیم. آرایه در زبان ساده محلی است که میتوان در آن بیش از یک مقدار را ذخیره سازی کرد. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. در جلسات گذشته آموزشهای ابتدایی زبان برنامه نویسی پی اچ پی را با هم گذراندیم. حالا میخواهیم در این جلسه به آرایهها بپردازیم. آرايه ها...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیست و یکم: شیء گرایی
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی ، حال به مرحلهای جدید از برنامه نویسی میپردازیم و در واقع قصد داریم وارد مباحث پیشرفته شویم. در این جلسه و چند جلسهی آینده، به مبحث شیءگرایی خواهیم پرداخت. در ادامه با ملت وب همراه شوید. شاید سختترین مرحله در تدریس و نیز فراگرفتن شیءگرایی در پیاچپی را بتوان پایه و اساس آن دانست. اما در صورتی که شما اصل این...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیست و دوم: شیء گرایی (بخش دوم)
آموزش PHPدر ادامهی سری آموزش پیاچپی، همانطور که میدانید از جلسه قبل برنامهنویسی شیءگرا را آغاز کردیم. در این جلسه به ادامه مبحث شیءگرایی خواهیم پرداخت. پس در ادامهی این آموزش با ملت وب همراه شوید. در جلسه قبل مرحله به مرحله پیش رفتیم و گفتیم که بهترین روش یادگیری مبحث شیءگرایی، تمرین است. اگر جلسه قبل را هنوز مطالعه نکردهاید، لطفا ابتدا آن را...رایگان -
آمورش PHP: جلسه بیست و پنجم: پروژه ساخت فرم ورود کاربر و صفحه کاربری
آموزش PHPدر ادامهی مباحث آموزش برنامهنویسی به زبان پیاچپی در ملت وب، قصد داریم در این جلسه و نیز چند جلسهی آینده مثالهایی عملی از روشهای ساختن اسکریپتهای کاربردی تحت وب را به شما آموزش دهیم. در این قسمت میخواهیم روش ساخت سیستم ورود کاربران عضو شده را آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه باشید. اگر خاطرتان باشد در جلسات قبل در مورد Session ها...رایگان -
آموزش Ajax – قسمت چهارم
آموزش Ajaxصفحه سرور ajax صفحه سرور که به وسیله javascript نامگذاری می شود یک فایل asp ساده است که “getcustomer_xml.asp” نامیده می شود. صفحه در vbscript برای یک سرور اطلاعات اینترنت نوشته شده است و می تواند به آسانی در php یا در بعضی دیگر از زبان های سرور نوشته شود. به جای یک پایگاه داده یک دستور sql را اجرا می کند و نتیجه را به عنوان یک سند xml برمی گرداند. <% response.expires=-1 ...رایگان -
آموزش ویدیویی و رایگان وردپرس - قسمت چهارم نصب قالب وردپرس
آموزش wordpressسلام خدمت کاربران محترم ملت وب با آموزش چهارم از وردپرس در خدمت شما عزیزان هستیم در جلسه های قبلی وردپرس رو معرفی کردیم و بهتون یاد دادیم که چجوری وردپرس رو نصب کنید و سپس به معرفی منو های پیشخوان وردپرس پرداختیم و حال وقت آن رسیده است که یاد بدیم که به چه شکلی قالب های سرسخت تم فارست(themeforst) را نصب و فعال کنید. قالب ها به دو روش نصب می شوند: نصب دستی قالب وردپرس از طریق پوشه در این روش شما...رایگان -
آموزش PHP - جلسه سوم: عملگرها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی در ملت وب و پس از معرفی ابزارهای مورد نیاز و شروع کار با این زبان برنامه نویسی، وپس از مبحث متغییرها و کامنتها، حال به سراغ جلسه سوم میرویم. در این جلسه قصد داریم در مورد عملگرها در PHP صحبت کنیم پس در ادامه آموزش با ملت وب همراه باشید. عملگرهای اصلی ابتدا باید ببینیم عملگر چیست؟ عملگرها در واقع عملیاتی را بر روی دادهها انجام...رایگان -
آموزش PHP - جلسه ششم: حلقه های While و For
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای php در ملت وب میخواهیم به مبحث حلقهها بپردازیم. از حلقهها به منظور تکرار اجرای کدها به تعداد دفعات دلخواه میتوانیم استفاده کنیم. در ادامه آموزش با ملت وب همراه باشید. گاهی در برنامهنویسی شرایطی پیش میآید که نیاز داریم بخش خاصی از کد چندین مرتبه اجرا شود. در این حالت می توانیم از حلقهها بهره ببریم. همانند سایر زبانهای...رایگان -
آموزش PHP - جلسه نهم: متغیرهای پیش فرض و فرم ها
آموزش PHPدر این بخش از سری آموزش برنامهنویسی وب با PHP میخواهیم دربارهی مبحث جذاب فرمها صحبت کنیم. علاوه بر این با متغیرهای کاربردی و پیشفرض پیاچپی نیز آشنا خواهیم شد. در ادامه با ملت وب همراه باشید. متغیرهای پیشفرض در جلسات قبل اعلام کردیم، در نامگذاری متغیرها در php نباید از نامهای از پیش رزرو شده این زبان برنامهنویسی استفاده کنید. PHP شامل یکسری...رایگان -
آموزش PHP - جلسه هشتم: توابع
آموزش PHPدر این جلسه از سری آمورشهای پیاچپی در ملت وب قصد داریم تا به یکی از مهمترین و در عین حال لذتبخشترین مباحث بپردازیم. توابع در هر زبان برنامه نویسی کاربرد بسیاری دارند و باعث میشوند تا در هنگام کدنویسی بتوانیم پروژه خود را منسجمتر تولید کنیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. توابع از جمله مهمترین مباحثی است که در آموزش پیاچپی باید یاد...رایگان -
آموزش PHP - جلسه هفدهم: کار با فایل ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشی پیاچپی قصد داریم در مورد فایلها و کارهایی که با پیاچپی میتوان با فایلها انجام داد صحبت کنیم. میتوان از فایلها به منظور ذخیره کردن اطلاعات بهره گرفت یا در شرایط گوناگون از آنها استفاده کرد. در ادامه با ملت وب همراه باشید. در این بخش پس از اینکه چند جلسه به طور کامل در مورد بانک اطلاعاتی MySQL صحبت کرده بودیم، به سراغ...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیستم: کار با رشته ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزش پیاچپی قصد داریم شما را با توابع پرکاربردی که در کار با رشتهها با آنها زیاد سروکار خواهید داشت آشنا کنیم. در ادامه این جلسه از آموزش پیاچپی با ملت وب همراه باشید. هنگام برنامهنویسی به زبان برنامهنویسی PHP مطمئنا نیاز خواهید داشت تا عملیات را روی رشتههای متنی انجام دهید. پیاچپی یکسری توابع داخلی دارد که بسیار...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دوم، متغییرها و توضیحات در کدها
آموزش PHPدر جلسه اول آموزش برنامه نویسی و طراحی وب به زبان PHP رایانه خود را به سرور محلی تبدیل کردیم و نیز ابزارهای مورد نیاز برای شروع برنامه نویسی به این زبان را نصب کرده و در نهایت هم شاهد اجرای موفق اولین پروژه خود بودیم. در این جلسه میخواهیم در مورد متغییرها و نیز عملگرها در php صحبت کنیم. در ادامه با ملت وبهمراه باشید. تبلیغات همانطور که در جلسه قبل توضیح دادیم ابتدا...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دهم: پروژه ارسال ایمیل
آموزش PHPدر این جلسه از سری آموزشهای پیاچپی میخواهیم اولین پروژه کاربردی را با این زبان برنامه نویسی محبوب ایجاد کنیم. پروژه ما اسکریپتی برای ارسال ایمیل است. بدین صورت شما با نحوه ارسال ایمیل و توابع مربوط به آن در PHP نیز آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. اگر آموزشهای پیاچپی ملت وب را تا اینجا دنبال کردهاید پس تمامی پیشنیازهای لازم برای...رایگان -
آموزش PHP - جلسه شانزدهم: Session و Cookie
آموزش PHPدیدن جلسات قبل ذخیره اطلاعات در متغیرها برای کاربردهای مختلفی در پیاچپی در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفته است. علاوه بر این با ذخیره دادهها در بانک داده MySql آشنا شدید. اما گاهی نیاز به نوع دیگری از ذخیره دادهها خواهید داشت. مثلا متغیرهایی که در تمام پروژه در دسترس باشند. از سشن (Session) و کوکی (Cookie) دقیقا به همین منظور در پیاچپی استفاده میکنیم. در ادامه با ملت...رایگان -
آموزش PHP - جلسه نوزدهم: فیلترهای پی اچ پی (مقدماتی)
آموزش PHPدر این جلسه از سری آموزشی پیاچپی قصد داریم تا شما را با مبحث فیلترهای این زبان برنامهنویسی آشنا کنیم. از فیلترها به منظور اعتبارسنجی و پاکسازی دادههای ورودی میتوان بهره گرفت. در ادامه با ملت وب همراه باشید. از فیلترهای پیاچپی به منظور اعتبارسنجی و بهینه کردن ورودیها مورد استفاده قرار میگیرند. در واقع فیلترهای پیاچپی دارای بسیاری از...رایگان -
آموزش رایگان طراحی فوتر با المنتور (طراحی قالب با المنتور وردپرس-قسمت چهارم)
آموزش wordpressافزونه های مورد نیاز: المنتور المنتور پرو ما در آموزش قبلی یادگیری طراحی هدر رو آموزش دادیم و امروز می خوایم آموزش طراحی فوتر رو خدمتتون عرض کنیم. در ابتدا وارد پیشخوان کاربری شده و از تب قالب ها روی افزودن جدید کلیک می کنیم. حالا از داخل نوع قالب، حالت پاورقی را انتخاب می کنیم و نام دلخواهی را در زیر آن وارد می کنیم. بعد از آن روی ایجاد قالب کلیک می کنیم و منتظر می مانیم تا قالب های...رایگان -
آموزش PHP - جلسه پنجم: عبارات شرطی، دستور if
آموزش PHPآموزش PHP - جلسه پنجم: عبارات شرطی، دستور if در سری مقالات آموزش پیاچپی در ملت وب تقریبا پایه کار برای کدنویسی کاربردیتر را یاد گرفتهاید. در این جلسه میخواهیم کدنویسی شرطی را به شما آموزش دهیم و یاد بگیریم که چگونه شرایط مختلف را در پروژههای خود کنترل کنیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. گاهی در برنامه نویسی شرایط پیش آمده را...رایگان -
آموزش PHP - جلسه یازدهم: اتصال به بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPدر سری آموزشهای پیاچپی تاکنون با مباحث زیادی آشنا شدهاید و حال نوبت مبحث اتصال به بانکهای داده است. در واقع پویا بودن صفحات وب پیاچپی بدون اتصال به بانکهای اطلاعاتی بیمعنی به نظر میرسد. در این جلسه میخواهیم روش اتصال به یکی از محبوبترین و پرکاربردترین بانکهای اطلاعاتی یعنی MySql را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دوازدهم: درج اطالاعات در بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPدر جلسه قبل، از سری آموزشهای پیاچپی شما را با نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی MySQL آشنا کردیم. در ادامه قصد داریم نحوه درج اطلاعات جدید به جداول مورد نظرمان در بانک اطلاعاتی که ساختهایم را به شما توضیح دهیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. همانطور که گفتیم، ۴ عملیات اصلی در کار با بانکهای اطلاعاتی وجود دارد. درج اطلاعات، مشاهده، حذف و نهایتا ویرایش...رایگان
هشتگ ها :
این محصول بدون نظر می باشد شما میتوانید اولین نظر را ثبت کنید