در جلسهی بیست و سوم از سری آموزشهای پیاچپی قصد داریم به ادامهی مبحث شیءگرایی بپردازیم. قبل از مطالعه این بخش بهتر است ابتدا بخش اول و دوم شیءگرایی را مطالعه کنید. در ادامه با ملت وب همراه شوید.
در دو جلسهی قبلی ۱۱ مرحله مختلف را گذراندیم تا مبحث شیءگرایی را در پیاچپی به روش عملی یاد بگیریم. در ادامه به سراغ مراحل بعدی میرویم.
مرحله دوازدهم:
دسترسی مستقیم به پروپرتیها (توصیه نمیشود)
برای دسترسی مستقیم به خواص اشیاء ساخته شده در پیاچپی، نیازی به استفاده از متدها ندارید. شما میتوانید به طور مستقیم با استفاده از عملگر <- و نام متغیر (پروپرتی) مورد نظر، به آن دسترسی داشته باشید.
به عنوان مثال اگر در کلاس پیاچپی نوشته شدهی خود، یک پروپرتی به نام name$ (در شیء mojtaba$) داشته باشید، برای دسترسی به مقدار این متغیر باید از کدی مثل زیر استفاده کنید:
$name = $mojtaba->name; |
البته همانطور که اشاره کردیم، استفاده از این روش پیشنهاد نمیشود چراکه امکان دارد در ادامه مسیر، با مشکلاتی مواجه شوید. برای دسترسی به مقادیر متغیرها (پروپرتیها) در یک کلاس پیاچپی، بهتر است از متدهای دریافتکننده یا همان Getter استفاده کنید.
به کد زیر توجه کنید تا آنچه گفته شد را بیشتر درک کنید.
<?php include("class_lib.php"); ?> <?php $mojtaba = new person(); $miaad = new person; $mojtaba->set_name("mojtaba bolhasani"); $miaad->set_name("miaad baferasat"); // سترسی مستقیم به مقدار یک پروپرتی در کلاس که پیشنهاد نمی شود echo "mojtaba's full name: ".$mojtaba->name; ?> |
مرحله سیزدهم:
کانستراکتورها (constructor)
در تمامی کلاسهای پیاچپی میتوان متدهایی موسوم به کانستراکتور را تعریف کرد که در واقع یک متد داخلی آن کلاس محسوب میشود. کانستراکتورها به شما اجازه میدهند تا خواص مورد نظر کلاس خود را تعریف کنید. بدین طریق به محض ساختن و فراخوانی چنین کلاسی، متد کانستراکتور آن کلاس به صورت خودکار اجرا خواهد شد.
نکته: اگر تابعی به نام ()constructــ در کلاس مورد نظرتان بسازید، پیاچپی به طور خودکار متد (تابع) ()constructــ را پس از ساختن هر شیء و در واقع پس از اجرای کلاس، فراخوانی میکند.
به یاد داشته باشید که برای تعریف کانستراکتور در ابتدای نام آن باید دو علامت آندراسکور (آندرلاین ــ) قرار دهید و بدون هیچ فاصله یا کاراکتر اضافهای، کلمهی construct را در ادامهی نام آن بنویسید. برای درک بیشتر موضوع، به کد زیر توجه کنید:
<?php class person { var $name; function __construct($persons_name) { $this->name = $persons_name; } function set_name($new_name) { $this->name = $new_name; } function get_name() { return $this->name; } } ?> |
از حالا به بعد به منظور پیشبرد راحتتر و یکپارچهتر مبحث شیءگرایی در پیاچپی، هر جا صجبت از متد شد منظور ما تابع داخل کلاس اس و هرجا از پروپرتیها سخن گفتیم، منظور ما همان متغیرهای کلاس هستند.
از آنجا که قصد داریم شیءگرایی را به شما آموزش دهیم پس از همین حالا به بعد از واژگان این ساختار برنامهنویسی استفاده خواهیم کرد.
مرحله چهاردهم:
ساختن یک کلاس (شیء) مجهز به کانستراکتور
حالا که ما با نحوهی ساختن کانستراکتور آشنا شدهایم، میتوانیم برای ساخت کلاس person، مقداری را به عنوان پیشفرض برای پروپرتی name$ مشخص کنیم.
شما میتوانید ورودیهای مختلفی را به صورت آرگومان، برای متد کانستراکتور تعیین کنید. اگر با این موضوع آشنایی ندارید بد نیست سری به بخش آموزش توابع در پیاچپی بزنید که پیشتر آن را در ملت وب منتشر کردهایم. برای افزودن ورودی به کانستراکتور، باید پس از استفاده از یک شیء ورودیها را در داخل پرانتز و پس از نام کلاس مورد نظر، وارد کنیم. به عنوان مثال به کد زیر توجه کنید:
$mojtaba = new person("mojtaba bolhasani"); |
استفاده از کانستراکتور و مقدار دهی ورودی مورد نیاز آن باعث شد تا دیگر نیازی به فراخوانی متد ()set_name نخواهیم داشت که همین کار باعث میشود با نوشتن کد کمتر، بتوان پروژههای مسنجمتری را ساخت. استفاده از کانستراکتورها همانند سایر زبانها نظیر جاوا و ... در بین برنامهنویسان این زبان، رایج است. باز هم توجه شما را به مثال زیر جلب میکنیم:
<?php include("class_lib.php"); ?> <?php $mojtaba = new person("mojtaba bolhasani"); echo "mojtaba's full name: ".$mojtaba->get_name(); ?> |
استفاده از مکانسیم شیءگرایی در مثال بالا، یکی از کاربردهای بسیار سادهای است که میتواند در زمان و انرژی شما در کدنویسی صرفهجویی قابل توجهی کند. به یاد داشته باشید که برنامهنویسان حرفهای این نکته را خوب میدانند: کد کمتر برابر است با باگ کمتر.
مرحله پانزدهم:
محدود کردن دسترسی به پروپرتیها با اصلاحکنندههای دسترسی
یکی از اصول بنیادی در برنامهنویسی شیءگرا، کپسولهسازی (encapsulation) است. اگر قصد دارید تا دسترسی به پروپرتیهای مختلف را در کلاس خود محدود کنید، این ایده به شما کمک میکند تا کد خواناتر و بهتری را تولید کنید.
برای محدود کردن دسترسی به پروپرتیهای کلاس خود، باید از اصلاحکنندههای دسترسی (ٰaccess modifiers) استفاده کنید. در پیاچپی نیز مثل بسیاری از زبانهای خانوادهی سی، ۳ عدد اصلاحکننده دسترسی موجود است:
- public (عمومی)
- private (خصوصی)
- protected (محافظ شده)
اصلاحکنندهی پیشفرض برای هر پروپرتی در هر کلاس در پیاچپی، Public است. به مثال زیر توجه کنید:
<?php class person { var $name; public $height; protected $social_insurance; private $pinn_number; function __construct($persons_name) { $this->name = $persons_name; } function set_name($new_name) { $this->name = $new_name; } function get_name() { return $this->name; } } ?> |
نکته: زمانی که شما یک پروپرتی را با استفاده از کلمهی کلیدی var تعریف کنید، آن پروپرتی به صور پیشفرض عمومی (Public) خواهد بود.
مرحله شانزدهم:
محدود کردن دسترسی به پروپرتیها: بخش دوم
هنگامی که یک پروپرتی را در کلاسهای پیاچپی از نوع private تعیین کنیم، فقط برخی از کلاسهای دیگر میتوانند به مقدار این پروپرتی دسترسی داشته باشند.
هنگامی که یک پروپرتی را در کلاسهای پیاچپی از نوع protected تعیین کنیم، فقط برخی از کلاسهای مشتق شده از کلاس مورد نظر، امکان دسترسی به پروپرتی یاد شده را خواهند داشت. مشتق شدن و مباحث مربوط به ارثبری در کلاسهای پیاچپی را بعدا به شما آموزش خواهیم داد.
پروپرتیهایی که به صورت Public تعریف شده باشند، محدودیت دسترسی نداشته و این یعنی هر کسی و هر کلاسی میتواند به مقدار آنها دسترسی یابد.
به منظور فهم بیشتر این بخش تقریبا فرار از شیءگرایی در پیاچپی، کد زیر را به دقت مشاهده کرده و آن را خودتان نیز تمرین، تا نتیجه را مشاهده کنید. برای درک بهتر کدها، کامنتهای موجود در مثال زیر را نیز مطالعه کنید.
<?php include("class_lib.php"); ?> <?php $stefan = new person("Stefan Mischook"); echo "Stefan's full name: " . $stefan->get_name() ; /* Since $pinn_number was declared private, this line of code will generate an error. Try it out! */ echo "Tell me private stuff: ".$stefan->pinn_number; ?> |
نکته: اگر بخواهید از طریق یک کلاس دیگر به یک پروپرتی خصوصی (private) در یک کلاس دیگر دسترسی داشته باشید، با خطای PHP مواجه خواهید شد. این خطا چیزی شبیه به متن زیر خواهد بود:
'Fatal error: Cannot access private property person::$pinn_number in ...'
مرحله هفدهم:
محدود کردن دسترسی به متدها
درست همانند پروپرتیها، شما میتوانید دسترسی به متدهای تعریف شده در یک کلاس را با استفاده از ۳ اصلاحکننده زیر کنترل کنید.
- public (عمومی)
- protected (محافظت شده)
- private (خصوصی)
به طور خلاصه: امکان کنترل کردن دسترسی به متدهای هر کلاس، باعث میشود تا بتوانیم روش استفادهی دیگران از آن کلاس را کنترل کنیم.
احتمالا شما هم متوجه شدهاید که استفاده از محدودکنندههای دسترسی و دیگر ساختارهای برنامهنویسی شیءگرا، کمی زیرکانه خواهد بود. این مورد برای افرادی که به تازگی شروع به یادگیری شیءگرایی کردهاند، بیشتر محسوس است. پس بهتر است شما نیز به خود شانسی بدهید و شروع به یادگیری و استفاده از این روش کنید.
با توجه به آنچه اشاره شد، باید بگوییم که ساختار یکپارچهی برنامه نویسی شیءگرا باعث میشود تا بتوان روی پروژههای موجود که با این روش ساخته شدهاند کار کرد یا پروژههای گروهی را به طور استانداردتر پیش برد. به کد زیر توجه کنید:
<?php class person { var $name; public $height; protected $social_insurance; private $pinn_number; function __construct($persons_name){ $this->name = $persons_name; } private function get_pinn_number(){ return $this->pinn_number; } } ?> |
نکته: از آنجا که متد ()get_pinn_number یک متد از نوع خصوصی (private) است، تنها جایی که میتوان از این متد استفاده کرد، در همین کلاس است. اگر قصد دارید متدهای مورد نظر خود را در صفحات پیاچپی خود به طور مستقیم فراخوانی کنید، مسلما باید آن متدها را به صورت عمومی یا همان Public تعریف کرده باشید.
نکته اضافه: مجددا ذکر این مورد بسیار مهم است که بگوییم شما خودتان باید دست بکار شده و کدها را به طور عملی بنویسید و سپس آنها را تست کنید. این کار باعث میشود تا موضوع مورد بحث را بهتر درک کنید.
امیدواریم تا به اینجای مبحث، تمام مراحل را به ترتیبی که گفته شده فرا گرفته باشید.
محصولات مشابه فروشی
-
پوستر لایه باز بیست و هشت صفر
مذهبیطرح لایه باز بست و هشت صفر به صورت کاملا لایه باز و قابل ویرایش تک تک لایه ها. این طرح به مناسبت بیست و هشتم ماه صفر مورد استفاده قرار گرفته است که می توان با کمی تغییر برای انواع مناسبت های مذهبی مرتبط نیز استفاده نمود. درون فایل مورد نظر مجموعه ای از فونت های به روز شده برای طراحی قرار دارد. (فارسی/لاتین) ابعاد : A3 (قابل تغییر به A4 و A5) فرمت فایل : PSD رزولوشن: 300 Dpi (حرفه ای آماده چاپ) مد رنگ: CMYK حجم: فقط 78 مگابایت دسته بندی قیمت: فوق العاده ارزان (فقط جهت حمایت از طراح) دیگر محصولات مرتبط: پوستر 1 پوستر 2 پوستر شهادت امام حسن مجتبی ع آموزشی نحوه استفاده از فایل: فایل را دانلود کنید، از زیپ خارج کنید در کنار فایل اصلی فونت ها رو به فونت های ویندوز خود اضافه کنید. سپس فتوشاپ را باز کرده از فایل PSD استفاده کنید. نحوه اضافه کردن فونت به ویندوز: به Control PAnel...25000 30000 -
تراکت لایه باز آموزش تری دی مکس 3d max
تراکتطرح لایه باز تراکت تبلیغاتی آموزش تری دی مکس 3d max با پس زمینه سفید و فیروزه ای طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است.
این تراکت تبلیغاتی آموزش 3d max را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید.
حجم : 12 مگابایت
ابعاد : 14.8 در 21 سانتی متر
رزولیشن: 300
پسوند : psd
25000 -
پوستر تبلیغاتی لایه باز آموزش فتوشاپ
تراکتطرح لایه باز پوستر تبلیغاتی آموزش فتوشاپ با پس زمینه سفید و صورتی طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است.
این پوستر تبلیغاتی آموزش فتوشاپ را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید.
حجم : 26 مگابایت
ابعاد : 29.7 در 42 سانتی متر
پسوند : psd
25000 -
تراکت لایه باز آموزش عکاسی و فیلمبرداری
تراکتطرح لایه باز پوستر تبلیغاتی آموزش عکاسی و فیلمبرداری با پس زمینه سفید و صورتی طراحی شده و در طرح از تصویر با کیفیت استفاده شده است.
این پوستر تبلیغاتی آموزش عکاسی و فیلمبرداری را می توانید با تغییر سایز برای بنر و کارت ویزیت و تراکت نیز استفاده نمایید.
حجم : 20 مگابایت
ابعاد : 21 در 29.7 سانتی متر
پسوند : psd
25000 -
کارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته
کارت ویزیتطرح کارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته با پسوند psd طراحی شده است . در طرحکارت ویزیت لایه باز آموزش اصولی کاراته از تصویر و وکتور با کیفیت و دوربری شده استفاده شده است.
با تغییر در ابعاد این کارت ویزیت می توانید از آن بعنوان بنر مغازه ، تراکت و حتی بیلبورد محیطی استفاده نمایید.
حجم : 5.23 مگابایت
ابعاد : 9 در 6 سانتی متر
پسوند : psd
25000 33000
آخرین های مشابه مشاهده بیشتر
-
آموزش PHP: جلسه بیست و سوم: شیءگرایی (بخش سوم)
آموزش PHPدر جلسهی بیست و سوم از سری آموزشهای پیاچپی قصد داریم به ادامهی مبحث شیءگرایی بپردازیم. قبل از مطالعه این بخش بهتر است ابتدا بخش اول و دوم شیءگرایی را مطالعه کنید. در ادامه با ملت وب همراه شوید. در دو جلسهی قبلی ۱۱ مرحله مختلف را گذراندیم تا مبحث شیءگرایی را در پیاچپی به روش عملی یاد بگیریم. در ادامه به سراغ مراحل بعدی...رایگان -
آموزش PHP: جلسه بیست و چهارم: شیءگرایی (بخش پایانی)
آموزش PHPدر سری آموزشهای فارسی پیاچپی در ملت وب و در جلسه بیست و چهارم، قصد داریم تا بخش چهارم شیءگرایی را به شما آموزش دهیم که در واقع با این جلسه، مبحث شیءگرایی اولیه پایان مییابد. در ادامه باملت وب همراه شوید. طی سه جلسهی قبل، در مورد شیءگرایی در پیاچپی بحث کردیم و به صورت مرحله به مرحله تا گام ۱۷ پیش رفتیم. در این جلسه مراحل پایانی یادگیری شیءگرایی را...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیست و یکم: شیء گرایی
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی ، حال به مرحلهای جدید از برنامه نویسی میپردازیم و در واقع قصد داریم وارد مباحث پیشرفته شویم. در این جلسه و چند جلسهی آینده، به مبحث شیءگرایی خواهیم پرداخت. در ادامه با ملت وب همراه شوید. شاید سختترین مرحله در تدریس و نیز فراگرفتن شیءگرایی در پیاچپی را بتوان پایه و اساس آن دانست. اما در صورتی که شما اصل این...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیست و دوم: شیء گرایی (بخش دوم)
آموزش PHPدر ادامهی سری آموزش پیاچپی، همانطور که میدانید از جلسه قبل برنامهنویسی شیءگرا را آغاز کردیم. در این جلسه به ادامه مبحث شیءگرایی خواهیم پرداخت. پس در ادامهی این آموزش با ملت وب همراه شوید. در جلسه قبل مرحله به مرحله پیش رفتیم و گفتیم که بهترین روش یادگیری مبحث شیءگرایی، تمرین است. اگر جلسه قبل را هنوز مطالعه نکردهاید، لطفا ابتدا آن را...رایگان -
آمورش PHP: جلسه بیست و پنجم: پروژه ساخت فرم ورود کاربر و صفحه کاربری
آموزش PHPدر ادامهی مباحث آموزش برنامهنویسی به زبان پیاچپی در ملت وب، قصد داریم در این جلسه و نیز چند جلسهی آینده مثالهایی عملی از روشهای ساختن اسکریپتهای کاربردی تحت وب را به شما آموزش دهیم. در این قسمت میخواهیم روش ساخت سیستم ورود کاربران عضو شده را آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه باشید. اگر خاطرتان باشد در جلسات قبل در مورد Session ها...رایگان -
آموزش PHP - جلسه سوم: عملگرها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی در ملت وب و پس از معرفی ابزارهای مورد نیاز و شروع کار با این زبان برنامه نویسی، وپس از مبحث متغییرها و کامنتها، حال به سراغ جلسه سوم میرویم. در این جلسه قصد داریم در مورد عملگرها در PHP صحبت کنیم پس در ادامه آموزش با ملت وب همراه باشید. عملگرهای اصلی ابتدا باید ببینیم عملگر چیست؟ عملگرها در واقع عملیاتی را بر روی دادهها انجام...رایگان -
آموزش PHP - جلسه ششم: حلقه های While و For
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای php در ملت وب میخواهیم به مبحث حلقهها بپردازیم. از حلقهها به منظور تکرار اجرای کدها به تعداد دفعات دلخواه میتوانیم استفاده کنیم. در ادامه آموزش با ملت وب همراه باشید. گاهی در برنامهنویسی شرایطی پیش میآید که نیاز داریم بخش خاصی از کد چندین مرتبه اجرا شود. در این حالت می توانیم از حلقهها بهره ببریم. همانند سایر زبانهای...رایگان -
آموزش PHP - جلسه نهم: متغیرهای پیش فرض و فرم ها
آموزش PHPدر این بخش از سری آموزش برنامهنویسی وب با PHP میخواهیم دربارهی مبحث جذاب فرمها صحبت کنیم. علاوه بر این با متغیرهای کاربردی و پیشفرض پیاچپی نیز آشنا خواهیم شد. در ادامه با ملت وب همراه باشید. متغیرهای پیشفرض در جلسات قبل اعلام کردیم، در نامگذاری متغیرها در php نباید از نامهای از پیش رزرو شده این زبان برنامهنویسی استفاده کنید. PHP شامل یکسری...رایگان -
آموزش PHP - جلسه چهارم: آرایه ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشهای پیاچپی در ملت وب امروز قصد داریم تا به مبحث مهم آرایهها بپردازیم. آرایه در زبان ساده محلی است که میتوان در آن بیش از یک مقدار را ذخیره سازی کرد. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. در جلسات گذشته آموزشهای ابتدایی زبان برنامه نویسی پی اچ پی را با هم گذراندیم. حالا میخواهیم در این جلسه به آرایهها بپردازیم. آرايه ها...رایگان -
آموزش PHP - جلسه هشتم: توابع
آموزش PHPدر این جلسه از سری آمورشهای پیاچپی در ملت وب قصد داریم تا به یکی از مهمترین و در عین حال لذتبخشترین مباحث بپردازیم. توابع در هر زبان برنامه نویسی کاربرد بسیاری دارند و باعث میشوند تا در هنگام کدنویسی بتوانیم پروژه خود را منسجمتر تولید کنیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. توابع از جمله مهمترین مباحثی است که در آموزش پیاچپی باید یاد...رایگان -
آموزش PHP - جلسه هفدهم: کار با فایل ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزشی پیاچپی قصد داریم در مورد فایلها و کارهایی که با پیاچپی میتوان با فایلها انجام داد صحبت کنیم. میتوان از فایلها به منظور ذخیره کردن اطلاعات بهره گرفت یا در شرایط گوناگون از آنها استفاده کرد. در ادامه با ملت وب همراه باشید. در این بخش پس از اینکه چند جلسه به طور کامل در مورد بانک اطلاعاتی MySQL صحبت کرده بودیم، به سراغ...رایگان -
آموزش PHP - جلسه بیستم: کار با رشته ها
آموزش PHPدر ادامه سری آموزش پیاچپی قصد داریم شما را با توابع پرکاربردی که در کار با رشتهها با آنها زیاد سروکار خواهید داشت آشنا کنیم. در ادامه این جلسه از آموزش پیاچپی با ملت وب همراه باشید. هنگام برنامهنویسی به زبان برنامهنویسی PHP مطمئنا نیاز خواهید داشت تا عملیات را روی رشتههای متنی انجام دهید. پیاچپی یکسری توابع داخلی دارد که بسیار...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دوم، متغییرها و توضیحات در کدها
آموزش PHPدر جلسه اول آموزش برنامه نویسی و طراحی وب به زبان PHP رایانه خود را به سرور محلی تبدیل کردیم و نیز ابزارهای مورد نیاز برای شروع برنامه نویسی به این زبان را نصب کرده و در نهایت هم شاهد اجرای موفق اولین پروژه خود بودیم. در این جلسه میخواهیم در مورد متغییرها و نیز عملگرها در php صحبت کنیم. در ادامه با ملت وبهمراه باشید. تبلیغات همانطور که در جلسه قبل توضیح دادیم ابتدا...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دهم: پروژه ارسال ایمیل
آموزش PHPدر این جلسه از سری آموزشهای پیاچپی میخواهیم اولین پروژه کاربردی را با این زبان برنامه نویسی محبوب ایجاد کنیم. پروژه ما اسکریپتی برای ارسال ایمیل است. بدین صورت شما با نحوه ارسال ایمیل و توابع مربوط به آن در PHP نیز آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. اگر آموزشهای پیاچپی ملت وب را تا اینجا دنبال کردهاید پس تمامی پیشنیازهای لازم برای...رایگان -
آموزش PHP - جلسه شانزدهم: Session و Cookie
آموزش PHPدیدن جلسات قبل ذخیره اطلاعات در متغیرها برای کاربردهای مختلفی در پیاچپی در اختیار توسعه دهندگان قرار گرفته است. علاوه بر این با ذخیره دادهها در بانک داده MySql آشنا شدید. اما گاهی نیاز به نوع دیگری از ذخیره دادهها خواهید داشت. مثلا متغیرهایی که در تمام پروژه در دسترس باشند. از سشن (Session) و کوکی (Cookie) دقیقا به همین منظور در پیاچپی استفاده میکنیم. در ادامه با ملت...رایگان -
آموزش PHP - جلسه نوزدهم: فیلترهای پی اچ پی (مقدماتی)
آموزش PHPدر این جلسه از سری آموزشی پیاچپی قصد داریم تا شما را با مبحث فیلترهای این زبان برنامهنویسی آشنا کنیم. از فیلترها به منظور اعتبارسنجی و پاکسازی دادههای ورودی میتوان بهره گرفت. در ادامه با ملت وب همراه باشید. از فیلترهای پیاچپی به منظور اعتبارسنجی و بهینه کردن ورودیها مورد استفاده قرار میگیرند. در واقع فیلترهای پیاچپی دارای بسیاری از...رایگان -
آموزش PHP - جلسه پنجم: عبارات شرطی، دستور if
آموزش PHPآموزش PHP - جلسه پنجم: عبارات شرطی، دستور if در سری مقالات آموزش پیاچپی در ملت وب تقریبا پایه کار برای کدنویسی کاربردیتر را یاد گرفتهاید. در این جلسه میخواهیم کدنویسی شرطی را به شما آموزش دهیم و یاد بگیریم که چگونه شرایط مختلف را در پروژههای خود کنترل کنیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. گاهی در برنامه نویسی شرایط پیش آمده را...رایگان -
آموزش PHP - جلسه یازدهم: اتصال به بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPدر سری آموزشهای پیاچپی تاکنون با مباحث زیادی آشنا شدهاید و حال نوبت مبحث اتصال به بانکهای داده است. در واقع پویا بودن صفحات وب پیاچپی بدون اتصال به بانکهای اطلاعاتی بیمعنی به نظر میرسد. در این جلسه میخواهیم روش اتصال به یکی از محبوبترین و پرکاربردترین بانکهای اطلاعاتی یعنی MySql را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه...رایگان -
آموزش PHP - جلسه دوازدهم: درج اطالاعات در بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPدر جلسه قبل، از سری آموزشهای پیاچپی شما را با نحوه اتصال به بانک اطلاعاتی MySQL آشنا کردیم. در ادامه قصد داریم نحوه درج اطلاعات جدید به جداول مورد نظرمان در بانک اطلاعاتی که ساختهایم را به شما توضیح دهیم. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. همانطور که گفتیم، ۴ عملیات اصلی در کار با بانکهای اطلاعاتی وجود دارد. درج اطلاعات، مشاهده، حذف و نهایتا ویرایش...رایگان -
آموزش PHP - جلسه پانزدهم: حذف داده ها از بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPدر این جلسه از سری آموزشهای پیاچپی، قصد داریم تا آخرین عملیاتی که نیاز داریم در ارتباط با بانکهای اطلاعاتی فرا بگیریم را به شما آموزش دهیم. در چند جلسه گذشته روش اتصال به MySQL، درج، ویرایش و مشاهده اطلاعات را فرا گرفتید. در این بخش قصد داریم روش حذف اطلاعات ذخیره شده در بانکهای اطلاعاتی MySQL را از طریق PHP به شما آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه باشید. همانطور که...رایگان -
آموزش PHP - جلسه هفتم: دستور Switch و آشنایی با Include و Require
آموزش PHPدر این جلسه از آموزش پیاچپی ملت وب میخواهیم در مورد دستورات پایهای نهایی صحبت کنیم. با فراگیری این درس میتوان ساخت پروژههای ساده را آغاز کرد و سپس رفته رفته با ساخت پروژههای کاربردیتر پیش خواهیم رفت. دستور Switch یکی از دستورات کاربردی و بسیار خوب php است که عملکرد آن در واقع شبیه به if ... else if است. در ادامه مطلب با ملت وب همراه باشید. اگر خاطرتان باشد...رایگان -
آموزش PHP - جلسه چهاردهم: ویرایش داده در بانک اطلاعاتی MySQL
آموزش PHPاگر پیگیر سری آموزشی پیاچپی ما بوده باشید، میدانید که در چند جلسه قبل در مورد ارتباط با بانک اطلاعاتی MySQL صحبت کردهایم. در این جلسه میخواهیم روش ویرایش دادهها را در بانک اطلاعاتی MySQLL از طریق پیاچپی به شما آموزش دهیم. در ادامه با ملت وب همراه باشید. در ادامه سری آموزش پیاچپی قصد داریم تا روش ویرایش دادههایی که در بانک اطلاعاتی MySQL...رایگان
هشتگ ها :
این محصول بدون نظر می باشد شما میتوانید اولین نظر را ثبت کنید